Livet

Bamsespel en söndag

Dålig bloggning idag. Ber om ursäkt för det. Jag har oftast som allra mest läsare på söndagar så då är extra trist att det blivit exakt noll i uppdatering.

Hur som så har vi haft fullt ös här idag. Vi har hunnit med IKEA på morgonen för att införskaffa en lite temporär lösning i köket. Hoppas på att få ihop det imorgon så jag kan visa. På sikt ska ju hela köket rivas men tills dess blir det lite nödvarianter.

Viktor har lekt med Charlie och Vilmer vilket gjorde att jag fick hänga med deras fina mamma Camilla en stund. Trevligt värre! Kvällen har spenderats med att sälja alla överblivna flyttkartonger, äta fiskpinnar och nu till slut spela Bamsespelet. Efter en kraftig förlust på Den försvunna diamanten förra veckan är jag laddad till tänderna!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: