Livet

Murgröna i bur

God morgon i solskenet!

Hur underbart är det inte att vakna upp till solsken. Eller ja, alltså, vi vaknar ju långt före solen här tack vare Harry men man ser ändå att det blir en fin dag. Härligt! Vi håller precis på att packa ihop oss för att ge oss ut på första premiärturen på cykel! Så himla roligt. Harry och jag har inte laddat cykeln för i år (den står på vintervila hos pappa) men Viktors racer hämtade vi hem i helgen och nu har snön smält tillräckligt för att testköra.

Men det var inte det vi skulle prata om nu. Just precis nu tänkte jag visa upp ett av mina senaste fynd.
Kolla vilken skönhet!

 

Buren kommer från Inredningskomapniet (givetvis) och är än så länge fylld med en äkte murgröna. Tyvärr brukar inte dom här fina växterna trivas hos mig så det finns viss risk att den kommer bli utbytt mot en låtsasväxt. Men vi hoppas på att den här fina kommer överleva. Tänk gärna bort pizzavalvet och byt ut det temporära trädgårdsbordet mot ett vitt brickbord som snart kommer infinna sig (jag måste bara köpa brickan som ska ligga på). På bordet ett tallriksunderlägg från Chilli och Iittalas lycktor kiwi.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: