Hus och Hem

Frukost åt alla!


God morgon!

Frukost är dagens bästa mål alla kategorier, bortsett från bakverk möjligtvis och man anses så skum om man äter det till frukost, så vi lägger rätt mycket krut på att få den bra. Massa olika juicer, yoghurtar, bröd och frukter ska det vara. Kaffe är ju givet och ägg är en favorit. Idag åt vi vaniljyoghurt med färska jordgubbar och flingor. Till det kaffe och jordgubbsproviva och en surdegsbaguettemacka med ost och gurka. Mumsigt värre!
Men alla måste ju få frukost och vi gör vårt bästa för att föda småfåglarna här hemma. Taljbollarna har suttit sen vi flyttade in (ja jag vet att dom sitter uppe med rosa sidenband. Det var det enda jag hittade i första bästa flyttlåda den dagen) men för ett par dagar sedan fick Viktor en fröautomat av morfar. Den åkte upp imorse och nu väntar vi med spänning på att små pippifåglar ska hitta dit. Viktor går och tittar var 5:e minut. Sötnos.

Idag ska Viktor på lekdejt med en kompis och jag o Harry ska åka till stinsen. Damdidamdidam, smink till mamma för mitt presentkort.. Whhiii!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: