Pyssel och Fix

Förberedelser

God förmiddag.

Här förbereder vi. På alla plan samtidigt. Jag o Harry städar, bakar, lagar mat, fixar, städar och piffar.

Vi har förberett bakningen klart och ska snart ge oss på städning och dammsugning innan vi ska hämta Viktor på Fritids och åka och handla. Lite friluftsliv ska vi hinna med också i form av en liten skridskotur på Sollentunavallen med morfar. Sen bär det av hemåt för att börja med matlagningen. Fullspäckad dag med andra ord!

Viktor och morfar tidigare i vintras när vi åkte skridskor.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

0 kommentarer

  • Victoria

    Jag såg på ett inlägg här ovan att du har böckerna om Isfolket! Visst är de bra?! 🙂 Däremot gick det inte att kommentera på det inlägget för det kom aldrig upp något kommentarsfält, så du vet 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: