Livet

Snorisar

Jaha, då kvalar vi in i förkylningsracet då. Harry snorar som bara den men är pigg som en mört. Det är dock fruktpure i ansiktet på honom och inte snor 😉 Hoppas det håller sig där för imorgon ska jag fylla huset med fina damer. Tjejorna (dom som är friska, det är fler än vi som har och har haft sjukstuga) kommer över på lite tjejmiddag och det är redan ombokat en gång så nu håller sig alla inblandade friska och pigga! Annars… 🙂

När fina tjejer kommer på middag krävs viss planering och förberedelser så här sitter jag och smurfar nätet runt efter lite smarriga recept och drickatips. Det måste vara gott och gärna lite lyxigt men samtidigt enkelt och i plockform. Några kommer lite tidigare och måste ju få nåt i magen medan vissa jobbar lite senare och då ska det inte kännas som om man får äta rester. Har dock en början på plan så jag tror det kommer bli bra. Åhh, det ska bli så skoj. Inte ofta jag får ha alla mina fina hemma hos mig på en och samma gång!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: