Livet

Lemon times two cupcakes

Små cupcakes i miniformat med smak av citron i både kaka och frosting. Yummi!

Cupcakes gör jag alltid efter samma recept i grunden, Leilas, och det finns här.
I den här satsen hade jag i skal av en hel citron och saften från en halv citron.

Frosting är ju också samma i grunden och jag gör min så här.

60 g rumsvarmt smör
4-5 dl florsocker
100 g PH-ost
25-50 g choklad
smaksättning – I den här frostingen lite skal och saft av citron.
ev. färg – Gul i det här fallet såklart

Nytt strössel i form av guld och vita prickar och ursöta snöflingor.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: