Livet

Jag, Harry och IKEA

Idag är det sportlov. Det betyder att vi borde vara i fjällen och få fin solbränna på näsan och äta gulaschsoppa på en nån restaurang på toppen av en skidbacke. Men nej. Inte för vår del i vanliga fall och framför allt inte i år. I år bygger vi IKEA-möbler och är på fritids. Hade lite dåligt samvete när vi gick dit idag och kände mig rutten som låter Viktor vara på fritids på lovet. Men en av bästa kompisarna stod i dörren när vi kom och dom var försvunna i lokalerna innan jag ens hunnit säga hej till läraren. Skönt! Jag och Harry skulle gått hem direkt och fixat disken från frukosten men det härliga vädret lockade till långpromenad istället. Mamma fick en timma motion och spännande lyssning på ljudboken medan Harry somnade som en liten prins. Nu är vi hemma igen bland nyinköpta IKEA-kartonger. Dags att sätta fart!

Det är tur att jag har hjälp av riktiga hantverkare. I pyjamas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: