Livet

Hemleverans

Ny säng blev just inburen. Uppstyrt!

Den ser så himla fin ut! Stoooor och i specialbeställd färg som kommer bli perfekt i vårt sovrum. Ja, alltså, det kommer bli perfekt när vi får måla om och slipper dom grön-rosa-guldiga blomtapeterna. Tills dess kommer det skära sig ut av helvete.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: