Livet

Present i efterskott

Fick en jättefin klocka av Fredrik igår. Jag har fått presenter i nästan en vecka nu och känner mig väldans bortskämd. Tack snälla alla fina vänner och familj för allt under den här veckan!
 

Klockan är av märket Police och finns hos bland annat Smycka.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: