Livet

Kärlek


Avrundar en helg som bara kan sammanfattas med ordet i rubriken. Kärlek. Åhh vilken helg jag haft. Massa fina vänner och familj som varit här under hela helgen. Massor med fina presenter. Massor med god mat och smarriga bakverk. Lite IKEA, hemmafix och en promenad med familjen. En perfekt helg med andra ord. ♥

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: