Livet

One day in the big town

Idag har vi varit på äventyr minsann! Vi trotsade slasket och drog in till stora staden. Killarna är ju stormförtjusta så snart det vankas kollektivtrafik och mamman tyckte det skulle sitta fint med lite storstadspuls. I stan träffade vi Johanna och Simon på lunch och häng i flera timmar på Kulturhuset. Det blev allt från chokladbollar till kaffe och toast samt biblioteksbesök och sångstund. Härlig och lång dag som vi avslutade här hemma med hämtmat och soffhäng. Ibland är fredagar förjävla fina!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: