Livet

Plötsligt händer det

Idag vaknade jag och kom på att det är min födelsedag! Tjoho!! Vi tar det först. Det är ju trots allt en av dom bästa sakerna på hela året… Plötsligt är jag alltså 32. När hände det? Undrar om det inte är så att siffrorna har bytt plats och jag egentligen fyller 23. Det skulle kännas bättre 🙂

Skulle hitta födelsedagsbilder men hittade bara en från min 30-års fest. Åhh… Det var en rolig kväll! 😀
Ikväll blir det lite lugnare men nåt litet firande ska vi väl få till. Skulle haft lite fina tjejer här på middag men eftersom vi är krassliga i omgångar och lite tråkigheter hänt ligger vi lågt ikväll och tjejerna är ombokade till nästa vecka. Så himla tråkigt men ibland blir det lite ombokningar för att det ska funka för alla i familjen.

Nu till nästa plötsligt. Plötsligt så släppte vårt fullkomliga kaos här hemma. Igår var pappa här en sväng och hjälpte mig med lite smått och gott och jag fick upp en hel del lådor. När jag och Fredrik städade lite i garaget igår kväll hittade vi inte alls lika mycket ouppackade saker som vi trott. Vi fick undan alla verktyg och sånt som använts och helt plötsligt löstes mycket av röran upp. Idag är det riktigt trivsamt här hemma och även om det är massor kvar att göra är vi nu i nån typ av halvtid där vi nog ska hänga ett tag och bara bo in oss lite. Vi har inte direkt hunnit njuta av huset än så länge eftersom det varit så väldigt mycket att göra – men nu är det bara mys och piff ett tag framöver. Mina första födelsedagspresenter passar perfekt till just det.

2 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: