Livet

Ny kategori!

Japp, nu är det dags att utöka kategorierna här på bloggen. Det kommer bli så mycket renovering och projekt här hemma så varenda inlägg kommer hamna i Annes HUS känns det som. Lösningen på detta blir att speca upp rummen i olika kategorier. Först ut blir Annes HUS – Vardagsrum. Här har vi hunnit en bra bit på väg och igår åkte tapeten upp. Kass bild men man ser i alla fall hur den ser ut. Älskar tapeten som går att fynda på RUSTA för ynka 199:-/rullen. Den tapeten jag hittade först var från nåt tjusigt märke och gick loss på hutlösa 1200:-/rullen. Inte min budget direkt och jag är minst lika nöjd med den här. Vitt på vitt med lite blankt i. Snyggt!

Det är alltså inte E.T som har kikat in och skuggar bilden utan min urläckra turkosa skruvdragare. Han har fått ihop det med sopskyffeln tydligen. Undrar vad sopborsten tycker om det?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: