Hus och Hem

Tidsbristen är enorm

Inser att jag för första gången på över en vecka känner att jag har en minut över till bloggen. Roligt! Saknar alltid att sitta och pilla och skriva på mina små inlägg…  

Har precis tillbringat en alldeles för lång stund med att leta upp ett par strumpor. Den dagen då jag har packat upp alla mina kläder borde väl komma snart. Hoppas jag. För nån timma sen letade jag efter strumpor till Viktor och igår kväll letade Fredrik efter en T-shirt. Vi ligger lite efter skulle man kunna säga. Fy tusan vilken röra!
I helgen hämtade vi det sista (om man nu kan säga att 20 lådor och en hel vind är det sista) från Vintervägen och nu idag städas det där. Skönt skönt skönt att slippa göra det själv. På onsdag lämnar vi över nycklarna och då äntligen kan vi släppa det helt och bara fokusera på att få ordning här.

Igår blev det en liten (läs JÄTTESTOR) tur till IKEA. Stommar till bokhyllor, matbord och stolar inhandlades. Jag har letat som en dåre efter ett riktigt träbord i vitt men har fått ge upp. Det finns ju inga fina! Till slut bestämde jag mig för att köpa ett i folie från IKEA istället och vänta tills jag någon dag hittar det där bordet som är tillräckligt stort och helt i trä. Stolar däremot blev det från IKEA för att dom är så satans fina. Riktiga, stabila, tunga trästolar i finaste vitt men tjusig klädd sits. Åhhh va fint det kommer bli!

Jag vill ju gärna vänta med att visa massa bilder till saker är helt klara men den här bilden måste ni bara se. Alltså i beskrivningen som vi fick när vi köpte står det ”ljust vardagsrum i vitt”. Igår målade jag vardagrumsväggarna. I vitt. Den gamla färgen… Nån obestämdbar gul kanske? Beige? Den är i alla fall allt utom vit. Det kan vi vara överens om.

Det här är dessutom en bild i riktigt dåligt ljus – jag har aldrig i mitt liv sett några så skitiga väggar. Fy fan. Ikväll åker tapeten upp på den där smutsväggen som är kvar. Urfin vit tapet med glansiga blomornament… Kommer bli så himla fint!

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: