Livet

Fredag igen. Vem snodde veckan?

God morgon Fredag!

Den här veckan har försvunnit i ett rasande tempo. Jag fattar ingenting. Tycker inte jag har hunnit ett dugg och ändå har det gått 5 dagar. Skit också. Igår fick jag i alla fall upp lite hyllor och vårt skoskåp. Visserligen sätter jag upp dom på fula ej fixade väggar men jag har insett att jag måste. För att renovera behöver man plats. För att göra plats behöver man förvaring. För att få förvaring måste förvaringen monteras. Så, nu har jag möbler på fula väggar. Sen när jag fått upp allt får jag börja om rum för rum. Men det blir fint till slut, det är jag säker på!

Typ nåt sånt här hade jag tänkt mig. Men nu ser inte min WiC riktigt ut såhär så det här med kristallkronor får bli i ett annat liv. 🙂

Idag tänker jag ta mig ut på en liten shoppingtur igen. Det är vinter i sverige och det betyder att det är mörkt massor med hemska timmar varje dygn. När man inte har lampor kan detta mörker bli lite väl överhängande. Så har vi det här hemma. Lampor står högst på inköpslistan idag. En sväng till IKEA får det bli. Har hittat en sån däringa spotlightsramp som funkar fint i min klädkammare (hade helst velat ha kristallkronor men takhöjden möjliggör inte direkt detta) och Viktors rum. Hoppas på att hitta en matta och lite sånt lull-lull till Viktor också så det slutar eka i hans rum.

4 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: