Pyssel och Fix

Försäljning pågår!

God morgon – lunch – eftermiddag.

Idag har det inte funnits tid till bloggande. Det är bara blocket som gäller idag. Jag har satt ut annonser på massor med grejer vi inte kan/vill/behöver ha kvar. Först ut blev Viktors loftsäng. Han har ju snedtak i sitt nya rum så det blev lite knivigt att få plats med den. Det fanns mängder av samma säng på blocket så jag tänkte att den skulle bli svårsåld men det tog en halvtimma. Ikväll kommer en familj och hämtar den. Perfekt!

Näst på tur blir massor av Harrys urväxta saker som tex vagnen. Är det någon som är sugen på en finfin Teutonia Mistral S i deras designversion i brunt/blommigt så hojta till! Babyskydd med två baser för bilen och adapter för att sätta babyskyddet direkt på vagnen finnes också.

Jaha ja, Kanske ska ta och packa upp nån låda till då innan Harry vaknar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: