Livet

Ibland kan man inget säga för att trösta

Jag har läst Annas blogg i flera år och genom den följt hennes och hennes mans kamp för att få barn. Idag har hon för jag vet inte vilken gång i ordningen testat minus. Det var deras sista ägg i frysen och nu börjar en ny kamp – spara ihop pengar till nya försök. Det jag ska göra nu är så emot mina principer som det bara kan bli men den här tjejen har blivit speciell för mig efter flera år. Hon har idag startat en insamling för att få ihop 50000:- som det kostar att göra nya behandlingar. Smit in på hennes blogg där hon har en länk till insamlingen och bidra med en peng om ni vill. Annars är det läsvärda texter som ger en perspektiv på tillvaron. Jag sitter med två underbara ungar som jag fått på första försöket båda två. Det är verkligen en gåva att få barn och ingenting man ska ta för givet att man bara kan skaffa när det passar. Ibland behöver man bli påmind att uppskatta det man har lite mer och lite oftare.


Mina hjärtan som jag så sjukt stolt och lycklig över att få vara mamma till. Mina fina fina killar! ♥

0 kommentarer

  • Terese

    Super fina pojkar du har..Det här med barn e värkligen inget man kan ta förgivet.Jag och gmaken kämpade i 3år innan vi vart gravida med första sonen, vi startade en utredning för att ta reda på vad som var fel.. Men nu sitter jag här med två underbara prinsar som är mina stora kärlekar i livet

Kommentera

%d bloggare gillar detta: