Hus och Hem

Ännu en lång dag…

Man kan ju tycka att det borde minska på antalet lådor när man packar upp ungefär 12 timmar per dag. Men jag börjar på fullaste allvar tro att det är nån jäkel som packar ner igen och ställer tillbaka lådorna i högarna jag plockar upp ifrån. Dessutom har vardagen krupit ikapp och idag har både tvättmaskin och torkskåp invigts och dammsugaren har tagit sig en svängom på nedervåningen. Vi har (tack pappa som kom och hjälpte) fått till nya oljefyllda element i killarnas rum och Viktors finfina säng är äntligen monterad. I morgon kommer junior och det ska bli så kul att lägga massa tid i helgen på att fixa och packa upp hans rum. Jag tänkte först att jag skulle göra klart allt tills han kom men bestämde mig sen för att låta bli och göra det tillsammans med honom istället. Han är ju stor kille nu så jag tror och hoppas att han kommer tycka det är jättekul att göra ordning sitt rum!

Äsch, jag var nog lite hård mot mig själv ändå – jag har ju faktiskt hunnit med massor. Nu ska jag dock ta mig en godis (har minsann en Pigall undangömd i skåpet) och sätta mig i soffan en stund. Det har jag gjort mig förtjänt av. Imorgon när det är lite ljust ute ska jag ta lite nya bilder så ni får se hur det ser ut här hemma just nu. Varning för mitt-i-renoverings-bilder med andra ord 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: