Hus och Hem

Första vardagen

God Morgon!

Idag är det första vardagen här i huset. Vi har sakta men säkert börjat ta oss igenom lådorna och högen med ihopvikta kartonger blir högre och högre. Skönt! Fredrik åkte precis till jobbet så nu är det bara jag o Lillfis här hemma. Vi har dock späckat schema som innehåller ett FRISÖRBESÖK för mamma. Det kommer sitta fint ska ni veta!

Igår hade vi lite besök här av Benke och Carro på kvällen. Elwira stannade på middag och Pia o Hanna kom förbi en sväng på dagen. Så skoj med besök även om våra gäster får kliva rakt in i en byggarbetsplats.

Här kommer lite fler bilder på hur det såg ut här i onsdags när vi kom hit. Det har som sagt hänt en hel del så det börjar bli dags att ta nya bilder men vi suger lite på den här karamellen först. Det här är inredning precis som vi vill ha den…..

Ahhh.. Hela huset genomsyras av olika nyanser av skitgult. Underbart.

Dags för morgonsovning för Harry. Tror vi tar en sväng med vagnen idag – det är ju rena värmeböljan med bara 9 minus ute.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: