Livet

Vad händer Eurosport? Och jävla SVT!?

Alltså, det här med konståkning. Alla som kikar runt inne hos mig här på bloggen vet ju inte om det men konståkning var under nästan 20 år mer eller mindre mitt liv. Jag har åkt själv men har även varit tränare till en bunt underbara tjejer i massor med år. När jag fick Viktor la jag dock skridskorna på hyllan för gott. Dock följer jag givetvis alltid mästerskapen på TV och missar inte gärna ett enda åk. Det har jag kunnat göra i lugn och ro eftersom Eurosport alltid sänder allting från de stora tävlingarna och ibland till och med slår på stort och sänder lite galor och tävlingar från USA. Tills nu. VAD FAN ÄR DET SOM HAR HÄNT NU? NÄR SLUTADE EUROSPORT SÄNDA KONSTÅKNING?????

Ett EM på går för fulla muggar och på vilken kanal sänds det? Jo, det sänds en skvätt på TV4 sport, en liten skvätt på 7:an (för det är ju en hejdundrande sportkanal) och sen till slut sänder eurosport några jävla fåniga sammandrag mellan 22-23 på kvällarna. Får jag uttrycka mig med ett ord gällande detta. SKANDAL!!!
Jag tillhör dom som har förståelse för att alla världens program ställs in när det ska spelas fotboll, handboll och hockey. Jag tycker det är ok att hästar far runt i rutan dagligen och att tennis och golf får mängder med sändningstid. Det är stora sporter som många vill se. Men ärligt. När det är stora mästerskap i andra sporter kan det väl i alla fall sändas? Nånstans?
I år har vi riktigt duktiga svenska åkare med på både dam och herrsidan. Sänder vårt kära public service då? Nej då, Inte en jävla minut av vad jag kan se i tablåerna. Inte ens ett sammandrag. Jag har aldrig varit så nöjd över att jag inte betalar tv-avgift. Jävla skit. Hade jag inte hittat TV4 sport bland alla förbannade kanaler vi har här hemma (och betalar hutlösa pengar för) hade jag blivit riktigt förbannad. Nu är jag bara lite principiellt irriterad. Typ.

Vi muntrar upp oss med en gammal bild på mig, Erika och Emma. Från en tävling i nån avlägsen ishall nånstans i sverige. Ps. Saknar er massor! ♥

0 kommentarer

  • Emma

    Jadu, men tur iaf att de visar pa NAGON kanal i Sverige. Har i Australien tror jag inte ens att de vet vad konstakning ar 🙁 sa jag far soka och kolla pa aken pa youtube.. live streaming ar ju lite att glomma da de sands kl.04.30 min tid.. Blaaaaa 🙁 Ps. Saknar oss ocksa! Kram Ds.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: