Hus och Hem

Harrys nya rum

I mitt illamående har jag dom här senaste dagarna legat och funderat och klurat på nya huset (såklart) och inredning. Vi kommer ju ha en del att pyssla med men första prio är kidsens rum. Viktor vet ganska precis hur han vill ha det och jag hoppas att vi ska kunna åka och kika på tapeter och så till honom i helgen. Det är tema rymden som gäller för honom. Säng är redan köpt och lite andra möbler ska han ta med härifrån.

Harry däremot äger ju inte så mycket mer än en säng för tillfället så hans rum ska fixas till från grunden. Och här får mamma bestämma helt själv. Tjoho! Efter mycket om och men och funderingar på såna här vita, lugna, fina och tjusiga barnrum som man ser på alla bloggar och i tidningar har jag gjort en 180 graders vändning. Det är inte jag som ska bo där. Det är min lilla terrorist. Min färgstarka, livliga och lekfulla unge. Skit i alla vita väggar och designade möbler. Jag ska ha färger, tyger, gossedjur och en stor lekvänlig matta. Vart vänder man sig då? Jo, till det stora gul/blå varuhuset givetvis. Jag fullkomligt älskar deras serie Torva sedan första dagen jag såg den. Glada, gossiga grönsaker i ett helt ljuvligt tema. Det får det bli! Tyger, matta och figurerna ska få hänga med hem och sen ska färgaffären få hjälpa mig att ta fram en varm, ljust grön tom till väggarna. Hela Harrys rum ska kännas som en sommarrabatt en solig dag i juni. Möblerna kommer gå i vitt för att det inte ska bli helt crazy. Jag tror det kommer bli perfekt!

Dom fina möblerna med stjärnor från Kids Concept är en favorit och vägghängaren köpte jag tills Harry föddes. Jag har tänkt komplettera med lite förvaringslådor, golvhängaren och kanske en kista från samma serie och sen hitta en stor byrå för alla kläder och annat som inte hör till lek. Ett set med bord och stolar finns hemma hos mamma som hon räddat från att slängas så dom ska jag måla om i vårt nya fina stora garage innan dom får flytta in i skruttens rum. Belysning är mitt sista projekt med det brukar inte vara så svårt att hitta. Finns fina lampor vart man än vänder sig just nu tycker jag.

Åhh vad jag längtar efter att få komma igång!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: