Livet

Gräsänka

Jahopp, då sover grisarna då. Och vad ska jag göra? Jag vet vad jag borde göra (vi viskar tyst och glömmer snabbt ordet packa) Men vad VILL jag göra? Jo, det ska jag tala om. Jag tänker sitta kvar i soffan där jag suttit dom senaste dagarna, för även om jag är frisk så till vida att maten inte kommer ut snabbare än den åkte in, så mår jag långt i från prima. Den här kvällen har tagit mer på dom små krafter jag hade än jag trodde. Så, nu blir det dom sämsta bilförarna och sen tjockis-TV. Kollar ni på Biggest loser? Jag kan inte låta bli. Jag ser både svenska och amerikanska versionen. Vet inte varför egentligen, det är ju inte direkt bra TV. Men det är roligt, fascinerande och framför allt inspirerande. Eller ja, jag erkänner, det är ju skandal-TV så visst är det underhållande att se dom lida i gymmet. Men dom är ju så grymt duktiga. Och gör såna jäkla resultat. Älskar det där programmet! Om en kvart sitter jag bänkad!

Ohh! Nu kom det en blogg med cupcakes i reklamen här till höger i mitt bloggverktyg. Det måste spanas in. Later!!

Update! Va fan. Hon hade ju köpt cupcaken. Det hjälper ju inte mig att hon får en god cupcake om jag inte får receptet. Mutter.

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: