Livet

Jag lever

Men det är inte mycket mer…

Har lyckats fått i mig en macka och lite juice men nu blir det framstupa sidoläge igen. Va fan. Jag pallar inte mer. Är inne på tredje dagen med detta helvete. Det finns fan inge värre än att vara magsjuk. Eller jo, det finns ju såklart miljoner saker som är betydligt värre men just när man ligger inne på toa och knappt orkar lyfta handen, då finns det inget värre. Jag var där igår. Idag är det bättre och jag hoppas och ber (japp, efter några timmar på toa blir vem som helst kristen, jude, muslim eller buddist) att det värsta är över nu.

Nästa mål är att äta lite gröt. Jag är så sjukt sugen på gröt och min underbare sambo har köpt sån där risgrynsgrötskorv till mig. Om nån timma, då jag hoppas att jag kan vara säker på att mackan har bestämt sig för att stanna kvar i min mage, ska jag ge mig på en liten liten tallrik gröt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: