Livet

Hemgjord nästan Kebab

Ikväll blev det ingen träning för mig. Jäkla skit. Ont i magen och halsen så jag håller mig i soffan.

Men middag behöver man även om man är ynklig. Jag var så sjukt sugen på kebab, vilket jag ju inte hade hemma såklart, så Fredrik byggde en hemgjord på fläskkarré som vi hade kvar sen igår. Himla gott blev det och jag fuskade till och med lite och åt lite isbergssallad.


Tacosås och lite medelhavsyoghurt med mynta i blev perfekta såser. Fetaost och några oliver för att få upp fettmängden lite. Mums!

Till efterrätt, japp idag blev det efterrätt, gjorde jag en tiramisu utan kex. Det blev väldigt mäktigt men ett par små skedar satt perfekt till en kopp kaffe.


Grädd-ägg-mascarponeröran är gjord som vanligt (men utan socker) och sen har jag siktat över lite kakao och hackad mandel. Gott men lite platt. Tiramisu gör sig bättre med kex, kaffe och sprit. Så kan vi säga.

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: