Livet

Guldig träningsväska

Harry och jag tog en sväng till gymmet idag – det gick mycket bättre för Harry som hade riktigt skojsigt idag och kröp runt och fipplade och donade – och eftersom vi skulle till centrum efteråt duschade jag där. Jag brukar bara ta dojjorna i handen när jag ska till gymmet men har börjat inse fördelarna med att duscha där… Nu efter ett par gånger har jag insett att även duschning är en materialsport. Jag har kört med en enkel tygväska och en plastpåse till alla brukar och flaskor men det har väl gått men med varierande resultat. Prylar åker ut, läcker och glasburkar slår mot varandra. Väskan är för liten så jag får ändå ha skorna i handen. Sagt och gjort – en necessär skulle jag köpa idag. Vet ni vad en necessär kostar? Jag tänkte mig sådär 50-100:- på typ Kicks eller HM. Men nej då, det är ju som sagt en materialsport så för en liten svart enkel och plastig sak fick man betala 400:- Kommer inte på fråga! Jag kollade HM, Kicks, Stadium, Lindex och Intersport. Ett skämt. Till slut löste jag problemet genom att införskaffa en aspiffig väska som är stor nog för båda handduk och skor (himla bra funktion för en träningsväska) och så har den massa fack på insidan där man kan ha borste och sånt. Necessär löste jag på billigast möjliga vis – jag ringde mamma. Mamma har av nån anledning alltid massa små väskor, necessärer och annat ”på lager” (fråga mig inte varför) och den här gången är det super. Gratis är gott. Får ta en trip hem till dom ikväll och hämta. Väska och necessär för mindre pengar en vad en liten fånig necessär kostar.


En extremt piffig väska från SOC i guld. Men knallturkost foder. Den är i ett prassligt material och är jättelätt. Perfekt eftersom jag ofta hänger den på vagnen och går ner till gymmet.

0 kommentarer

 • maja

  Hej!
  Du skulle inte möjligtvis kunna sälja den här väskan till mig?

  Svar:
  Hej, Den ser inte riktigt ny ut längre… Det guldiga sitter inte fast så bra som man kunde tro. På handtagen har allt guld försvunnit. Tyvärr tror jag inte du vill ha den om du ser hur den ser ut nu… Med vänlig hälsningAnne

  Anne

Kommentera

%d bloggare gillar detta: