Livet

Uppdaterar

Jahapp. Vi sitter i soffan igen. Och uppdaterar blogg.se-appen. Hoppas Hoppas den har blivit bättre! Det är kanon att den finns men åhh vad många (och så enkla) funktioner appen saknar. Återstår att se om dom fått till det.

Harry sover igen och Viktor har precis dykt ner i ännu en stor legosats. Mamma undrar om det inte kan vara så att magen gjorde lite extra ont i morse när han såg allt lego. Men men, ibland kan man få vara hemma och bara fräsa runt i mjukisar och vara segledig.

För egen del sitter jag nu och försöker komma på nån snitsig middag. Förslag? Jag är bra sugen på en kebabsallad som jag åt i Stinsen förra veckan. Alltså, det var ett berg av mat. Och så himla gott. Det var min allra första kebab i salladsform men absolut inte den sista. Dock finns inte den restaurangen hemma i mitt kök så jag har ett litet problem där. Det lutar åt att det blir lite lax med fetaost och lite prylar till. Inte jätteskoj men enkelt och det går fint att träna på den maten. Det är dags för pass 3 ikväll.

0 kommentarer

  • Terese

    Så kunde ej kommentera ditt mobil inlägg så gör de nu. fin liten kille :DJa de där me singel liv har jag väll haft men i tånåren kortare perjoder, men just de här att dem kan prata om allt å dem träffas å fikar å finns där för varandra just den biten men känns som om allt e försvunnet men självklart är allt värt de då man sätter sig i soffan en fredags kväll och kollar en diney film eller så

Kommentera

%d bloggare gillar detta: