Livet

Del 3 av 16

Fy fasen vad jobbigt det var ikväll! Men skoj! Jag har inget emot att få blodsmak i munnen så kvällens pass passade mig perfekt. Vi gjorde 4 övningar, knäböj, boxhopp (hoppa jämfota upp och ner på en bänk), svingar med kettlebelts och till slut hela situps. Vi skullle göra 10 av varje och sen så många ”varv” vi kunde på 20 minuter. HUGA! Fixade 13 varv men tror nog att jag hade kunnat klämma ur lite till om jag hade haft bättre fart från början. Fick dock byta ut boxhoppen till grundsteg på stepbrädan efter typ 5 varv – mitt jäkla knä pallar inte ännu – hoppas verkligen att det går över.

Hemma igen och äter ett märkligt ”fett”mellanmål bestående av turkisk yoghurt och hackad mandel. Sötade gjorde jag med en alldeles fantastisk sirap som är ljuvligt god och är gjord på massa naturligt socker istället för faaaarligt vitt 🙂

Jag fick släppa lite på den här skumma dieten över helgen då hmm.. ja… alltså, mina tarmar verkar inte gilla det här riktigt. Så kan vi säga. Jag har inte behövt gå på hemlighuset många gånger under den här första veckan. Har dock fått tips på några frön man ska kunna knapra i sig för att råda bot på detta. Dessa ska införskaffas imorgon.

Nu. Kudden.

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: