Livet

Del 2 av 16

Nu äntligen kommer rapporten om träningspass 2 med träningsgruppen. Huga säger jag bara. Den var jobbig!
Starten var 2 km på tid. Fröken Werner höll väl någosånär hyggligt tempo och betade av dom 2000 meterna på 11.05. Dock förväntar jag mig att putsa den tiden ordentligt under dom här veckorna.

Resten av passet körde vi intervaller. Det kan kännas sådär innan man börjar att intervaller inte är skitjobbigt – det är ju liksom korta perioder man kämpar på och så får man vila mellan. Ja, så kan man alltså tro. Men så var inte fallet. Det fanns ingen vila i den betydelsen att man fick VILA. Nej nej, här var vilan att man bara körde lite lugnare. Först jogging/utfall (alltid kul när vilan är att springa liksom). Sen upp och ner som en dåre på en stepbräda där vilan är att man bara stepar lite långsammare, och till slut en herrans massa upp-ner-hit-dit på en pilatesboll som fick magen att tro att den skulle dö och aldrig vakna. Det var på ren vilja jag gick ut från gymmet och tog mig till bilen. Träningsvärken satt som en smäck dagen efter.

Jag älskar den här gruppen! Finns inget bättre än att vakna och inte kunna röra sig av träningsvärkssmärta. Nu laddar jag om inför morgondagens pass.

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: