Livet

Sten Sture den äldre

Nja, det var en annan Sten Sture… Idag ska jag ge mig på den här boken. Det här är boken som fått min PT att helt ändra om sin syn på mat och byta ”diet”.

Det är enligt den här boken jag ska äta ett tag framöver. Det känns fortfarande förvirrande men det bör väl klarna nu vartefter jag läser boken. Hopppas jag. Kråkan har somnat frukost så nu åker TV:n av och datorn stängs. Nu är det bokläsning som gäller!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: