Livet

Onsdag den 11 januari

Börjar bli väldans många inlägg med så här tråkig rubrik… Ledsen för det men det är liksom inte så mycket mer sexigt här vid den här tiden på morgonen. Harry har somnat om efter frukost och killarna är på sina förpliktelser. Junior drar till pappa ett par dagar men kommer hem lagom till kalasförberedelserna på lördag. Fredrik kommer dessuom inte hem ikväll för han ska minsann på övernattningsparty med jobbet. Tycker det är väl trist att hänga hemma själv en hel kväll så jag hoppas på att fina E kommer hit och sällskapar med mig ikväll.

Jaha, idag står en sväng till Arlanda Stad på planeringen. Stadium Outlet är målet för resan och det är nya byxor till mig som ska inhandlas. Jag skänkte bort alla mina byxor i somras då jag gick ner nästan 10 kilo och sen dess har inga nya inhandlats. Nu hoppas jag ju på att tappa en hel del till men ett par mjukisar och ett par ut-och-gå-med-vagnen-byxor måste jag ha under resans gång. Hoppas på att komma riktigt billigt undan på Outleten!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: