Mat

Det här känns bakvänt…

Har nu överlevt första halva dagen av det här livet med bacon och smör 🙂

Till lunch har jag ätit bacon och en äggröra av ägg, kesella och västerbottenost. Alltså, det är ju skitgott men det känns såååå fel. Haha. Hittade Smetana (nåt laktosfritt gojs som är fett som tusan vilket ju passar fint i sammanhanget) i kyldisken och den lilla bruken är märkt LCHF minsann. Testade att ta lite sånt och sen ha på lite kanel och valnötter. Jodå, det funkade till kaffet. Man är mätt som en plätt efter den här maten och än så länge känns det inte konstigt i kroppen på nåt sätt. Inget direkt sötsug än så länge men jag har mina misstankar inför kvällen.

Jag o Harry va ner på gymmet en sväng här i förmiddags. Vi kom dit lite senare än planerat så det blev en halvtimma kondis och en liten liten styrkesnutt på slutet. Men jag var där i alla fall och gjorde så mycket jag kunde innan det var dags att skynda hem för lunch. Nu sover lillhjärtat och jag ska smurfa runt på nätet efter recept som funkar i den här märkliga världen….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: