Livet

Min viktminsknings-ticker

Den här viktminsknings-tickern startade jag direkt efter förlossningen med Harry. Startvikten är dock den vikten jag hade när jag vägdes in på förlossningen så den är jättehög. Jag gick ju ner massor direkt efter Harry föddes men jag vägde mig inte förrän ett par månader senare så jag kör på den siffran då jag vägde som allra allra mest. Det känns extra bra eftersom det gör att man har gått ner massor 🙂

Jag har satt ett ganska tufft slutmål och jag är inte säker på att jag kommer vilja gå ner riktigt så mycket men vi får väl se var det landar. Nu först är det dom här 8 veckorna som gäller! Jag kommer uppdatera tickern varje måndag och har som mål att i varje fall ”vinna” över viktminskningen jag hade i ”Du är vad du äter” dvs. 6 kilo.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: