Pyssel och Fix

Vampyrparty

Jodå, så lyder beställningen till årets kalas som går av stapeln nästa helg. Sagt och gjort. Ikväll har jag svängt ihop lite inbjudningskort som vi ska ut och lämna till 13 små filurer imorgon. Viktor har själv fått välja vilka han ska bjuda och till slut efter mycket tänkande och funderande landade vi på 7 tjejer och 7 killar (inklusive han själv). Det är lite i värsta laget för vår lilla lägenhet men det får gå. Dom flesta är från klassen men ett par är gamla dagiskompisar och andra vänner. Det står dansstop och grejer på beställningslistan så det blir för mamma att gnugga geniknölarna för att få till ett vampyrparty som både är som ett disco och ett kalas. ROLIGT! Jag älskar sånt här!

Inbjudningskorten blev till slut fladdermöss som man öppnar vingarna på och innanför finns all text. Hittade inspiration till idén på nätet men gjorde om det lite som jag tyckte blev finare.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: