Livet

Nytt till Kidsen

Alla måste ju ha onepiece. Så även mina barn. Harry har ju såklart ett gäng ”onepiecar” eftersom bebiskläder liksom alltid finns i overall-modell. Numera ser dom dock coolare ut eftersom heldressar är på modet. Viktor har inte hängt på trenden alls men så nån dag före jul fick han upp ögonen för att det där nog skulle vara skönt att smurfa runt i här hemma. Jag hittade en jätteturkos till honom på Lindex som han fick i julklapp och den har han mer eller mindre levt i sen dess. Tyvärr är det ju så att man måste tvätta kläder och till slut fick han krypa ur den. När jag sen var på jakt efter bodysar till Harry och hittade en onepiece i Viktors storlek på Kappahls REA slog jag till. Motståndet till dessa plagg är ju enormt från vissa men det skiter jag. Dom som är emot äger ingen. Jag har en, Viktor har två och Harry ett gäng. Fredrik är som ni förstår motståndaren i vår familj. 🙂

Viktors nya OP från Kappahl. Harrys kläder är nytt från H&M. Jag bara älskar tröjan med Popeye! Hur söt är den inte likosom?!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: