Livet

Lego är en favorit

Viktor är stort fan av Lego. Han älskar att bygga nya legosatser men sen när dom väl är byggda ska dom förbli så. Man får inte ta isär dom och att bygga om grejerna är bara att glömma. När nåt går sönder är det stor sorg! Nu har han börjat lära sig att det inte är hela världen om en legogrej går sönder. Nästan som ett mantra hör man honom ”den går att bygga ihop igen. Den går att bygga ihop igen.” Så vi har kommit en bit på väg. Men när det går sönder och delar försvinner är det fortfarande katastrof – vi jobbar på den delen. Men, det jag skulle komma till var att utveckligen på själva byggandet har gått framåt i ett rasande tempo sista tiden och när han i present av min moster med man fick en bil som var från 7 år gav han sig tusan på att han skulle fixa att bygga den själv. Och det gjorde han. Jag satt med och hjälpte honom se på bilderna ibland men han byggde varenda liten bit själv. Stoltare kille får man leta efter kan jag säga. Den dagen den där bilen går sönder vill jag dock inte vara i närheten, han lär vara otröstlig…

Man kan öppna bakluckan, motorhuven, dörrarna och vicka på backspeglarna. Det är coooolt. Så kan vi säga.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: