Mjuka kakor

Oooey Gooey Brownies


Dom här bakades alltså innan 1 januari och faller därför helt utanför ”det nya sunda livet 2012”

Det här receptet kommer från kalasgott.com –  det är en alldeles underbar site som drivs av tjejen som kom 2:a i Sveriges mästekock. Hon är en hejjare på käk men bakning verkar ligga henne lite varmare om hjärtat. Jag tror att det här receptet var hennes bidrag till nån tävling om ”sveriges godaste bakverk” typ. Det är liksom allt i ett – choklad, kola, maschmallows, kladdkaka och tryffel i ett och samma bakverk.

Det var en förhållandevis lätt kaka att få till så testa! Receptet finns här!

Jag tycker själv att mina blev rätt lika hennes. Dom är sjukt goda men mastiga så dom jag har kvar tar jag med mig till vänner som jag hoppas få göra en liten visit hos imorgon. Pia, vad säger du? Är jag välkommen? 😉

0 kommentarer

  • Annika

    Ja, den var grymt god! Tyvärr lär jag äta upp nästan allt själv eftersom Martin har mer karaktär än mig 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: