Livet

3 jauari 2012

Fortsätter att öva på det här med 2012 – att det ska vara lika svårt att få in i skallen varje år!

Idag har vi haft mat-inhandlingsdag! Och vi har minsann bara handlat nyttig mat. Det är väl också som det är varje år – i januari börjar man stort och tänker att i år ska sockersuget försvinna tillsammans med massa kilon och jädrar vad hurtiga vi ska bli. (Haha! Vi får väl se hur det går 🙂 Den här handligen gick i varje fall fina fisken och vi kom hem med massor med påsar och inte en onyttig sak. Hejja oss! 

Jag har lite mer genomtänkta planer för det här hälsosamma livet men jag har inte riktigt samlat ihop mig än så det kommer lite mer om det i nästa vecka tror jag. Väntar på besked gällande en skoj sak jag förmodligen ska vara med i på gymmet och så är det dags att damma av nyttigare kokböcker och gömma bakrecepten. Men som sagt, mer om det sen. Nu ska jag lämna datorn och kravla ner till Harry på golvet.

Just det, det värsta, flobbigaste, smaskigaste och mest chokladiga jag någonsin bakat kommer upp här om en stund. Det här är chokladälskarens himmel på jorden kan jag säga!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: