Livet

1 januari 2012

Sådärdå… Då var det nytt år. Tja, det känns väl ganska bra tror jag. Här hemma sitter vi och kollar på Kalle Anka-klassiker och har precis ätit frukost. Ja, barnen och jag alltså. Av Fredrik hör vi inte ett ljud. Ska gå upp och kolla om han lever snart. Jag har sovit på en filt inne i killarnas rum för att ha koll på dom och slippa Fredrik. Magsjuka vill man gärna hålla sig så långt borta från som möjligt.

Idag ska jag o Viktor slänga ut granen. Harry har gått all-in på den nu så vi ger upp. Ska vi ha några kulor kvar till nästa år är det dags nu. Det känns som en lagom bra sysselsättning idag. En liten promenad i kylan till nån lekpark är på schemat också. Viktor har uttryckt önskemål om gungor. Blir nog en mysig söndag det här. Så länge Fredrik håller sig borta vill säga 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: