Annes år

2011-2012

Det här har vi haft för oss 2011!

I januari började vi renovera på köket – det blev klart nu till försäljningen i december. Man ska inte stressa!
Vi firade Viktor med piratkalas för polarna och åkte massa skridskor med morfar eftersom jag var stor som ett hus.

I februari tog vi med familjen och tjocka magen på Cosmonova, lekte massa innelekar (på grund av kyla och magmåttet) och bakade våra allra första egna semlor.

I mars väntade vi. På att snön skulle försvinna så att Viktor kunde få cykla – det hann vi med!
Väntan på Harry fick dock fortsätta in i april…

Sista veckorna med Harry i magen… Man kan säga att jag hade ledsnat på att vänta här!

Och så till slut kom vårt minsta hjärta till familjen. Den 14 april välkomnade vi Harry till världen!

I övrigt njöt vi av vårblommor på tomten och fick med oss mormor o morfar på cirkus!

I maj förstökte vi få så mycket sömn som gick men hann även komma ut till landet för året och påbörja vår utbyggnad där för att få plats med alla familjemedlemmar. Det första lilla leendet kom också.

I juni vart utbyggnaden av ”norra flygeln” klar och vi kunde flytta in i vårt nya sovrum. Härliga tider. Det var varmt så många små utflykter hann jag och killarna med! Harry lärde sig den ena användbara grimagen efter den andra.

I juli var vi på Furuvik och åkte karuseller med kusinerna. Smultronen åkte från plantorna ner i våra bunkar och Harry fick upptäcka det ljuvliga i att kunna sitta själv. Vi prövade även fiskelyckan ett par gånger.

Augusti var en stor månad. Första skoldagen. Första smakproverna på massa gott. Stödhjulen åkte av. Och såklart massa mys med mamma!

I september blev det dags att ta på sig en mössa och smultron o hallon byttes mot svamp. Vi hängde en hel del på landet och började på allvar leta efter nytt boende. Sånger och rörelser uppskattas av båda killarna så det
blir ett par vändor med sångboken här hemma.

Mini i familjen upptäcker gåstol (halleluja) och vi går på babysim. Vi stänger landet för vintern och får med oss mängder med svamp. Viktor börjar på bollskola och Fredrik säljer sitt företag.

Vi bestämmer oss för att vi behöver en vecka tillsammans och drar till EGYPTEN!

Vi får en välbehövd semestervecka som vi verkligen behövde. Husletandet drar igång på allvar när vi kommit hem och jakten går från villa till lägenhet till radhus och tillbaka till villa…

Den 25 november blev det vårt!! Vårt fina fina hus som vi längtar ihjäl oss efter. 1 feb börjar vi på ny (och betydligt större) kula! Harry har hunnut få gaddar och på det häftiga datumet 111111 testar vi att bada själv i badbaljan.

Jul i vårt hus i december. Viktig månad såklart eftersom vårt stora hjärta fyller år. 6 ljus i tårtan i år!
Han har även avslutningar till både höger och vänster – skolan med lussetåg, simskola och uppehåll på den nyligen påbörjade fotbollsskolan.

Nu laddar vi inför ett nytt år med nytt hus, nytt jobb, skola, dagis och massa annat skoj!

Häng med här så missar du inget av vår otroligt lilla men för oss världens bästa lilla bubbla!

Gott nytt år!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: