Livet

Tack för julen!

Oj, helt plötsligt är julen över. Det slog mig just. Den här julen har varit underbar men det har verkligen gått i ett. Vi har haft gäster här mer eller mindre varje dag och det är precis så vi vill ha det. Massor med härliga vänner och familj som gör oss glada. Love it! Det enda dumma är ju då som sagt att den är över. Viktors födelsedag blev en succé och han är supernöjd. Idag hade vi jullovs-bio och i morgon är det dags för honom att dra till pappa. Vi laddar för nyår här hemma med vänner och sen lagom till trettonhelgen kommer Liten hem igen för obligatorisk julgransplundring och förberedelser inför hans kalas för kompisarna. När vi kalasat klart börjar projekt PACKA. Nedräkningen pågår ju fram till flytt 1 feb…

Hmm.. När jag skrev det såhär inser jag att nyår liksom bara försvinner i mängden av allt vi har planerat. Det börjar trots allt ett nytt år. Ett år som vi har tänkt ska bli ett förbannat bra år. Nytt hus, nytt jobb för Fredrik, nytt med dagis för Harry, börja skolan för Viktor. Haha – alla ska göra stordåd utom mamma. Jaja, vi får väl se. Mamma kanske får för sig att chocka nästa år även hon. Jag har lite planer på gång för mitt egna välbefinnande och sen ska jag ju tillbaka till verklighet och jobb även jag så det händer nog lite för mig också.

Det var som vanligt inte alls det här jag skulle skriva om… Min plan var att dels ursäkta den fullkomligt värdelösa uppdateringen här på bloggen under helgerna, Man har ju liksom så mycket viktigare saker för sig under såna här dagar, och dels tacka alla våra vänner och familjer.

Tack snälla för allt fint vi fått i form av underbara dagar, middagar, uppesittarkvällar och fantastiska presenter och julklappar till både oss och barnen. ♥

Kommentera

%d bloggare gillar detta: