Livet

Efter-juls-fix!

Sådär, nu är den ena nybadad och förmiddagsnattad medan den andre leker med den nybyggda legoprylen. GAHH! Kan inte ens få till så många ord att det kan beskriva hur mycket jag längtar till den här flytten. 34 dagar kvar nu!

Sitter och kikar igenom bilder från jul och födelsedag.. Det kommer upp lite här vart efter men som ni märkt ligger jag sjukt mycket efter.. Haha – har ju inte ens fått upp bilderna på julgodiset. Känns lite inaktuellt nu så vi tar väl det till nästa jul istället.

Här är i alla fall en mycket nöjd kille efter sitt ”vuxen-kalas” igår. Tack snälla familjen för alla fina presenter han fick!!

Tårtan är min skapelse. Viktor beställde en choklad och jordgubbstårta vilket jag aldrig gjort förut.. Men jag är nöjd. Den blev inte dum alls.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: