Livet

Efter-juls-fix!

Sådär, nu är den ena nybadad och förmiddagsnattad medan den andre leker med den nybyggda legoprylen. GAHH! Kan inte ens få till så många ord att det kan beskriva hur mycket jag längtar till den här flytten. 34 dagar kvar nu!

Sitter och kikar igenom bilder från jul och födelsedag.. Det kommer upp lite här vart efter men som ni märkt ligger jag sjukt mycket efter.. Haha – har ju inte ens fått upp bilderna på julgodiset. Känns lite inaktuellt nu så vi tar väl det till nästa jul istället.

Här är i alla fall en mycket nöjd kille efter sitt ”vuxen-kalas” igår. Tack snälla familjen för alla fina presenter han fick!!

Tårtan är min skapelse. Viktor beställde en choklad och jordgubbstårta vilket jag aldrig gjort förut.. Men jag är nöjd. Den blev inte dum alls.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: