Livet

Julfin i håret

Som ni vet är mitt hår under bearbetning och jag tror minsann att fler strån stannar kvar på skallen nu än för ett par månader sen. Jag knaprar vidare på mina vitaminer och gör inpackningar och kurer för brinnande livet. Senaste tillskottet för barret gäller dock styling. Fick tips av en kund jag stod bredvis inne på Bellbox i Sollentuna C om en produkt som tydligen ska vara fantastisk. Självklart fanns en i en julförpackning och man fick en produkt extra på köpet så jag kunde inte låta bli. Det är en spray som fluffar till och boostar rötterna och sen en kräm man har i längderna för att tjocka till hårstråna och få mer volym och. Hoppas det är lika bra på mig som på den här tjejen jag mötte. Hon älskade dessa. Återkommer efter nyår då jag har varit piffad ett par gånger med åsikter!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: