Livet

Var på tjejmiddag igår

God morgon!

Det har snöat i natt så nu börjar det likna nåt – men fick jag bestämma skulle det se ut mer åt det här hållet.

Igår kväll var jag barn- och karlfri hela kvällen. Jag, Ulrika och Jenny (gamla kollegor från samsung) träffades och käkade middag och fikade lite hemma hos Jenny. Så himla mysigt! Det tar alltid en månad eller två att få till en dag när alla kan, och det är ju lite typiskt att vi får för oss att ses ett par dagar innan jul när man har hur mycket som helst att göra.. Men det gäller att passa på!

Jag o Harry fick till en hel del julklappar igår faktiskt men ett par saknas så idag blir det en liten tur till. Tror att vi tar Stinsen idag. Eller kanske bara ner till Väsby. Får se vad vi känner för! I övrigt måste vi storhandla inför jul idag men det tar vi nog när Fredrik kommer hem.

Vi har börjat med projektet ”inte äta på natten” för Harry och det går riktigt bra. Han är inte hungrig på natten längre men det är ju så mysigt att få varm välling så han blir arg som ett bi när han vaknar och inte får en flaska. Mamma har haft en psykologiskt krig med den lille mannen inatt så vi har varit vakna en del. Det ska vi råda bot på nu – dags för frukostlur.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: