Livet

Krubban är uppe

Jag är inte mycket för jesus och gud och sånt på jul. Det är inte vad julen handlar om för mig. Men en sak tycker jag är mysig och det är krubban och sagan om jesusbarnet. Igår satte jag och Viktor upp vår krubba och läste sagan. Det är en mysig tradion som vi gillar. Sen att Viktor tycker att dom vise männen är storebröder till jesus och att det är bättre att det lilla fåret ligger i krubban är en annan historia. Årets bästa gällde dock ängeln – den skulle vakta kossan som såg ledsen ut istället för jesusbarnet. För han hade ju redan en mamma och en pappa medan kossan var själv.

Äsch! Tog kortet med mobilen och mitt rosa skal speglar av sig i bilden. Typiskt! Nu står alla gubbarna på rätt plats. När vi läst sagan flyttade vi runt alla så dom stod på ”rätt” plats. 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: