Snacks och Smårätter

Smörgåstårtsmacka

Måste ju visa lördagsmiddagen. Vi skulle egentligen har varit hos goda vänner i lördagskväll men både barn och föräldrar i den här familjen hade sovit dåligt och kände sig hängiga och trötta. Det blev tidig middag och sängång för barnen och när vi blev hungriga framåt sen kväll slängde jag ihop den ultimata film-tittar-på-en-lördagskvälls-mackan – helt enkelt en minismörgåstårta i mackstorlek. Himmelskt gott! Som alltid gäller principen att man tar det man har hemma.

Jag har använt tekakor men det går ju strålande med vanligt formbröd.

Bröd i botten och på första lagret är det skinkost och rökt skinka.

Andra lagret är det räksalsa (hackade räkor, lite majonäs, färsk chili, salt och peppar och lite citron)

Dekorationen på toppen ser ni ju 🙂

GOTT GOTT GOTT!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: