Livet

Onsdag 14 december

God Morgon!

Idag är det städning på schemat. Man kan ju tänka sig att det bara är att köra på men nej. Här bor det en liten herre som heter Harry. Med honom är ingenting ”bara att göra” eftersom han så gärna hjälper till. Man kan tro att man inte kan äta en dammsugare. Det kan man. Det går jättebra att försöka stoppa dit huvudet och försöka ta sig en tugga av munstycket. Man kan även tro att man inte kan dricka rengöring, äta moppar eller för den delen suga på disktrasor. Allt det här går utmärkt om man heter Harry. Så, mamma har lite av en utmaning ska ni veta. Men idag ger vi oss på det ändå!

Förhoppningsvis får vi riktigt finbesök lite senare idag. Johanna kommer hit med sambo och sin lilla Simon. Det ser vi fram emot!

Sen kommer Viktor hem idag! Det är alltid det bästa!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: