Livet

Luciamorgon

Jag letade efter nån vacker stämningsfull bild men kunde inte motstå den här söta…

Luciasändningen på på TV och jag o Harry sitter på golvet och myser med tända ljus. Men idag saknar vi Viktor. Det är alltid förjävligt när han inte är här (undrar fortfarande när det dåliga samvetet och saknaden ska minska) men när det är såna här speciella dagar suger det FULLSTÄNDIGT att han inte är hemma. Fy fan. Ikväll ska jag i alla fall få träffa honom på lussefirandet i skolan. Det känns bättre. Men långt i från bra.

Idag ska jag o Harry shoppa julklappar. Vi ska på jakt efter några saker till familjen. Fredriks julklappar är ännu oinköpta så dom tänkte jag få tag på idag och sen saknas några andra småsaker till mamma o pappa bland annat. Jag vet vad jag ska ha så det är bara att hoppas på att vi får tag på det vi vill. Jag vet alltid vad jag ska ha INNAN jag ger mig ut i butikerna. Förstår mig inte på folk som går ut i butikerna och letar julklappar. I julkaoset vill man ju faktiskt vara i butikerna så lite som möjligt. Ja, det gäller till och med ett shoppingfan som mig. I december undviker även jag butiker och centrum. Men som sagt – idag ska vi ge oss in i fighten! Wish us luck! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: