Livet

Sopplunch

Igår lagade Fredrik köttfärssoppa. Smarrigt värre. När man lagar soppa brukar det av någon anledning alltid bli väldigt mycket. Tackar så mycket säger mamma som är hemma på dagarna och inte alls känner för att laga lunch till bara sig själv. Soppan smakade precis lika fint idag!

Soppa är dessutom världens bästa ”Här är ditt kylskåps-mat” eftersom man kan slänga i i princip vad som helst. I den här hittar man köttfärs såklart och sen potatis, lök, morötter och massa färsk persilja. Soppan smaksattes med chillipeppar, tomatpuré, fransk senap och en rökig grillsås. Den hör ju inte riktigt hemma i sammanhanget men Oj så gott det blev! Man ska aldrig underskatta grillsåser 🙂

Till min lunch hade jag den här lilla solstrålen som sällskap. Han fick slottsgryta på burk och var lika lycklig för det!

Och i fall nån undrar – nej, man behöver inte klä på sig om man bara är hemma och skrotar. Då är pyjamas ett förträffligt plagg. Så det så.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: