Livet

Långsam dag men en jädra snygg prinsessa!

Hmmm.. dålig uppdatering idag. Men det har liksom inte funnits så mycket skoj att skriva om. Det har inte funnits nån tid till att skriva heller vid närmare eftertanke. Harry höll sig vaken och på ytterst dåligt humör ända till 15 vilket är på tok för länge. Till slut somnade han i alla fall – på mig. Så där låg jag med en liten snorfis på magen i nästan 2 timmar. Inte alls varmt och kladdigt 🙂 (Måste ju dock erkänna att det var väldigt mysigt)

Nu ikväll har jag spanat in Nobelmiddagen på burken och kunde konstatera att det inte var nåt vidare klädmode på damerna. Fy vilka tråkiga klänningar. Den enda som var riktigt fin (av dom man fick se) var Viktoria. Snacka om kalasblåsa. Och så fin hon är med sin bebismage. Trist bara att klänningen har tantlängd på ärmarna och båtringning. Den hade varit underbar med ett lite modernare snitt upptill. Men paljetterna – Strålande! Och färgen – ljuvlig. Snygg i håret och snyggt sminkad som alltid. Hon är vacker denna dära kronprinsessan!

Pappa kungen däremot börjar se sliten och butter ut. Vem vem kan klandra honom? Han har nog inte haft så roliga år med alla skandaler. Synd – jag har alltid gillat vår bortkomna och förvirrat leende kung.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: