Livet

Hårinpackningar

Mitt hår mår inge vidare efter graviditet och amning. Nu har jag satt in en värstingsatsning för att få lite barr tillbaka på skallen och äter både vitaminer och kosttillskott för att få i mig lite extra bra-att-ha-ämnen. Jag använder olja till mitt torra stackars hår och sist nu blev det inpacknings-VM. Just nu använder jag en från min frisör som innehåller färgpigment för att hålla färgen fin och en hårkur från L´oréal som ska vara fin som snus för håret och reparera det från rot till topp.

Än så länge är jag riktigt nöjd med båda två. Den med färgpigment känns inte lika skön för håret men jag tycker färgen håller sig superfin. Hårkuren verkar vara riktigt bra och mitt frissiga trollhår är faktiskt slätt och blankt efter tvätt. Tummen upp för båda dessa alltså.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: